Ha az időjárás engedi, az OXYGEN MUSIC Nagyszínpadán ma Fenyő Miklós tart egy fergeteges bulit Balatonbogláron.

Bor-Buli-Balaton 45. Boglári Szüreti Fesztivál Magyarország egyik leglátogatottabb kulturális-, bor- és gasztro családi rendezvénye.

Kollégáink a helyszínről jelentették, hogy jelenleg ugyan borús az idő, de nem esik. Amennyiben este is megkegyelmez nekünk az időjárás, akkor Fenyő Miklós után a színpadunkon köszönthetjük az Egri Péter és a Mystery Gang formációt, DJ Dominique-ot, a bulit pedig Tom Raid zárja.

Tegnap az Edda zseniális koncertet adott, de az időjárási viszonyokra való tekintettel Lotfi Begit már az első szám után lekeverték a szervezők.

A DJ az Instagram-oldalán is elnézést kért rajongóitól.

A bulizni vágyókat 80 ezer négyzetméteren, több mint 100 produkció várja 5 napon keresztül. Mindezek mellett kézműves udvar, egészség-sziget, bemutatók, és játékok várják az idelátogatókat. A 2 fő színpadon – amelyek közül az egyik az OXYGEN MUSIC Nagyszínpada –, a hazai művészvilág jeles szereplői nyújtanak kikapcsolódást. Ráadásul az ország összes borvidékéről érkeznek borászok, így 22 borvidék borait kóstolhatják meg a vendégek a borsétányon.

További információkért keressétek az OXYGEN MUSIC Facebook-oldalát, ahol folyamatosan tájékozódhattok az aktuális történésekről.