A legmagasabb licit-összeget, fele-fele arányban, a gyepmesteri telep szerencsétlen sorsú kutyái és cicái, illetve a Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és EGYMI B.-A.-Z. Megyei Kórházi Tagozata kapja.

A Miskolci Gyepmesteri Telepen kis túlzással már a csillárról is kutyák és macskák lógnak. Éppen ezért lenne fontos és életmentő, hogy minél többen fogadjanak örökbe, vagy jelentkezzenek ideiglenes befogadónak.

Amíg „teltház” van addig ugyanis nem tudnak újabb állatokat fogadni – az altatás visszavezetése nélkül! Ezt viszont senki sem akarja!

Ráadásul az állatok etetése és orvosi ellátása súlyos összegeket ró a telepre és az őket segítő Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítványra.

Számukra is komoly segítséget jelenthet az a jótékonysági licit-akció, amelyet Miskolc MJV Önkormányzata és Cseh László, olimpiai bajnok úszó közösen indított. Cseh Laci két dedikált (hitelesített és bekeretezett) úszósapkát ajánlott fel, ezekre lehet licitálni.

A beteg gyermekek mosolyt, a kóbor állatok menedéket, ételt és esélyt kaphatnak ezzel a segítséggel a túlélésre!

Licitálni, meghosszabbított határidővel, október 31-ig lehet egy hozzájárulási nyilatkozat kitöltésével a kommunikacio@miskolc.hu e-mail címen.

További információ a licitről: miskolc.hu/licit