Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ősz legnagyobb dobásával vár mindenkit az Oxygen Music. November közepén a győri AUDI Aréna színpadán Dr. Alban, a LaBouche, a Magna Cum Laude, a Bon-Bon és az AD Studio!

Save the date! 2024. november 16! Két világsztár is érkezik ősszel az Oxygen Music meghívására Győrbe, az AUDI Arénába. Dr. Alban és a La Bouche neve sokak előtt ismert, de a kilencvenes évek sztárjai mellé magyar zenészek is jönnek: a Magna Cum Laude, a Bon-Bon és az AD Studio is érkezik a színpadra.

A svéd fogorvos és A Száj
Atya Ég! És nemcsak a Sing hallelujah, hanem a Hello Africa, az It’s my life, a Long Time Ago… mind-mind hatalmas sláger! Dr. Albant úgy ismertük meg a kilencvenes években, hogy a svéd fogorvos, aki Nigériában született és Svédországba költözött. Stockholmban indította el zenei pályáját, s a dalait egy világ imádja. A zenei szakmát egyébként a nyolcvanas években kezdte, s 1990-ben futott be világszerte a Hello Africa című dalával. Jelenleg is Stockholmban lakik, a svéd zeneipar kiemelkedő alakja: énekes, zenei producer. Kedvelt stílusai a jól ismert eurodance, a hip-hop, a reggae és a dancehall. Csupa-csupa olyan zene, amelyekkel november 16-án kirúgjuk a győri AUDI Aréna oldalát! Extra meglepetéssel is készülünk Dr. Albannal kapcsolatban: készítettünk vele egy exkluzív interjút, amely hamarosan érkezik az Oxygen Music csatornáira.
A kilencvenes évek másik nagy csapata a LaBouche, amely franciáról lefordítva annyit tesz: a száj. A csapatot 1994-ben az a Frank Farian producer alapította, aki a Boney M. és a később inkább botrányairól ismert Milli Vanilli alapítója is. A formációt Lane McCray és az amerikai énekesnő  Melanie Thornton alkotta. Legnagyobb slágereik közé tartozik a Sweet Dreams és a Be My Lover, ezekkel robbantak be a nemzetközi zenei piacra is. A nagysikerű Diszkópatkányok című film soundtrackjei között tőlük is szerepel egy dal, a Be My Lover. Melanie Thornton 2000-ig volt a csapat tagja, azóta Frank Farian és Lane McCray viszik tovább as LaBouche őrületet.

Magyar együttesekkel is bulizhatunk
A Magna Cum Laude, mely 1999 nyarán alakult Gyulán a magyar funk-rock képviselője. Mező Misi ikonikus hangja, s az egyedi “magnás” hangzás hamar a csúcsra repítette őket. Vidéki sanzonPálinkadal és Színezd újra!…néhány daluk, melyeket biztosan hallhatunk majd az Oxygen Music Aréna koncerten.
Szolnoki Péter és Török Tamás, vagyis a jövőre harminc éves Bon-Bon is ott lesz az Oxygen Music Arénán és persze, hogy hozzák A sexempilem és a Valami Amerika című slágereket is.
Az AD Studio szintén a kilencvenes évek egyik meghatározó magyar zenekara volt. Az együttes mentora és művészeti vezetője Szikora Róbert lett. A Páratlan páros és A nap szerelmese című dalok fellépéseik elmaradhatatlan kelléke.

Jegyek a Oneticket hálózatán!  

Kövesd az eseményt a Facebook oldaunkon is!