Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Gazdaság

Elindult a regisztráció az ingyenes lakossági LED-csereprogram újabb pályázatára

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Miskolc MJV Önkormányzata a szűkös költségvetés ellenére is fontosnak tartja, hogy ne hagyja magára a miskolci családokat, hogy erején felül, de segítse a városlakókat.

Az energiaárak drasztikus emelkedése és az infláció az elmúlt évben a miskolci családokat is nehéz helyzetbe hozta, olyannyira, hogy kizárólag saját erejükre támaszkodva csak nehezen vagy egyáltalán nem tudták kigazdálkodni a rezsiköltségeket – áll az önkormányzat közleményében.

A drágulás Miskolc MJV Önkormányzatánál és annak intézményeinél is olyan mértékű volt, hogy akár a teljes éves költségvetés csaknem felével is megnövelte a város energiakiadásait.

A Gondoskodó Miskolc szociális- és támogatócsomag egyik eleme – a CYEB-bel együttműködve – a városban megvalósuló ingyenes lakossági LED-csereprogram.

Az Önkormányzat folytatja a már megkezdett programot, amelyre első körben hatezer miskolci regisztrált, részükre mintegy hetvenezer darab LED került kiosztásra. A sikeres csereprogram részeként kiosztott korszerűbb izzók, alacsonyabb villanyszámlát eredményeznek a miskolci családok számára.

Fontos, hogy a program következő, most indult szakaszában azok a miskolciak jelentkezhetnek, akik nem vettek részt az első kiírásban.

A regisztráció az alábbi linken elérhető weboldalon indítható el:

https://www.ledcsere.hu/

A későbbiekben személyesen is lehetőség nyílik regisztrálni, ennek részleteiről hamarosan tájékoztatást nyújtunk. Az alábbi linken található weboldalon pedig folyamatosan olvashatók a programmal kapcsolatos aktuális információk:

https://www.miskolc.hu/ledcsere