Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Nem, a férfi nem rabolta ki a boltot, és nem is követett el bűncselekményt: a szerencse mosolygott rá, ugyanis a biztonság kedvéért vett egy lottószelvényt, és nyert.
Egy michigani férfi megcsinálta a lehetetlent: felesége arra kérte, hogy ugorjon be a boltba pár apróságért, a férfi pedig a vásárlás végén hozzácsapott egy lottószelvényt is a vásárláshoz, majd milliomosként tért haza.

 

A 46 éves Marquette-i lakos Preston Maki a nyeremény átvételekor megosztotta a michigani lottótársaság tisztviselőivel, hogy most nem állnának itt, ha a felesége nem kéri meg arra, hogy menjen el a boltba bevásárolni.
“Épp véget ért a munkanapom, amikor a feleségem küldött egy sms-t, hogy hazafelé álljak meg bevásárolni. Általában nem szoktam játszani a Fantasy 5-tel, csak akkor, ha tudom, hogy a jackpot több mint 200 ezer dollár, de láttam, hogy már közel jár ehhez az összeghez, és úgy döntöttem, teszek öt szelvényt.”
Amikor a férfi hazaért, még mit sem tudott a mesés összegről, majd másnap, amikor ellenőrizte a szelvényeket az alkalmazással, felugrott egy rendszerüzenet, mely szerint ő a jackpot nyertese.
A férfi még most is nehezen hiszi el, hogy ekkora mázlija volt és megnyerte a 190 736 dolláros (81,74 millió forint) jackpotot, s elárulta, tervei szerint a pénzből jut majd családjának is, a fennmaradó összeget pedig befekteti.