Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két új, saját gyártású podcasttal bővül az Oxygen Music kínálata: májusban jön az Extra és az IdőZóna.  Az Oxygen Media zenei platformján a podcastok mellett zenei csatornák, online rádiók és tematikus playlistek is elérhetők.

Slágerek maximumon: zene bármihez, bármikor
Az OxygenMusic.hu Magyarország legfiatalabb zenei csatornája mára már meghatározó szerepet tölt be a zenei kikapcsolódási lehetőségeket ígérő palettán. Mi, az Oxygen Musicnál zenét és szórakozást kínálunk, s igyekszünk minden korosztály kedvére tenni. Az Oxygen Music kínálatában jelenleg kettő, 0-24-ben szóló online rádió és tizenöt, szintén egész nap szóló, különböző műfajú zenei csatorna található meg. Hallgatóink kedvükre választhatnak zenét sporthoz, pihenéshez, tanuláshoz, munkához és bármilyen tevékenységhez.
Kovács Ákos zenei-szerkesztő igyekszik mindig az igényekhez megfelelő, magas minőségű dalokat hozni: nagy slágereket, közönségkedvenceket és olyan újdonságokat, amik hamar közönségkedvenccé válhatnak. A zenei hírek sem maradnak el az oxygenmusic.hu-n, Pénzes Kriszta folyamatosan hozza a magyar és nemzetközi zenei világ történéseit. A zenei csatornák és hírek mellett hetente új tematikus playlist is megjelenik az oxygenmusic.hu-n, valamint heti egy – szintén tematikus – podcast is,  amik a hallgatói igényekhez mérten, bármikor meg- illetve újrahallgathatók.
 

Oxygen Music Podcast: minőségi zenei műsorok maximumon
Jelenleg hat különböző podcast hallgatható az OxygenMusic.hu-n: a Legendárium, a Cinema Hits, a New Millenium, a Legeds of Retrock, az Indie Himnuszok és a Spencer-Hill Filmzenék. Munkatársaink – Kis Gábor, Csrefkó Judit, Molek Csongor, Hársfai István, Szentgáthi Csaba és Meronka Péter – tematikus, érdekes és sok abszolút egyedi podccastokat készítettek eddig is, s a jövőben is hasonlóra számíthatunk tőlük. A jelenlegiek mellé májustól két új podcast is bekerül a kínálatba: az Extra és az IdőZóna. 
 

Podcast Extra és IdőZóna
A Oxygen Music jelenlegi podcast kínálata mellé két új saját gyártású műsor kerül: érzkezik a Podcast Extra és az IdőZóna. A nyár folyamán a Podcast Extrában megszólal majd a Tankcsapda, és Ákos is. Az azonban, hogy májusban kivel (vagy kikkel) indul ez az új saját készítésű műsor egyelőre meglepetés. Az IdőZóna podcast pedig időről-időre különböző évek slágerlistáiból szemezget, pár érdekes történelmi ténnyel megspékelve. Koródi Petra az első adásban 1985-be repíti majd a hallgatókat.
 

Oxygen Music – Slágerek maximumon! A praktikus infók
Az Oxygen Music ott van a weben (oxygenmusic.hu) és appon
Az Oxygen Music Podcastok itt találhatók
A 24 órában szóló online rádiók és az Oxygen Music zenei csatornáik itt találhatók
Az Oxygen Music playlistjeiből is válogathatnak a hallgatók.
Oxygen Music a Facebookon
Oxygen Music az Instagramon
Oxygen Music a YouTubeon
Oxygen Music a TikTokon