Szeptember 5-én, hétfőn délutántól szeptember 10-én, hétfőn reggelig változik a közlekedés rendje, mert lebontják a Petőfi utca 11. szám alatt található épületet.

Az egykori oktatási központ bontása miatt félpályás útlezárásra kell számítani a Reményi Ede utcától a Rácz György utcáig. A páratlan oldalon lezárják az utat és a járdát is, a belváros felé haladó autós forgalmat a megmaradó sávra terelik, a gyalogosok pedig a Reményi Ede – Meggyesalja utca felé kerülhetnek. A Diósgyőr felé haladó forgalmat a Rácz György – Hunyadi János – Dayka utca – Petőfi utca vonalára terelik.

Szeptember 10-én, szombaton a reggeli óráktól szeptember 11-én, vasárnap estig teljes útlezárásra kell számítani a Reményi Ede utcától a Rácz György utcáig, beleértve a Dayka hidat is.

A páratlan oldalon lezárják a járda és az úttest mindkét forgalmi sávját, valamint a Dayka híd – Petőfi utcai forgalmi csomópontot is. A belváros felé tartó járművek a Malomszög utca és a Reményi Ede utca felé, a gyalogosok a Reményi Ede utca – Meggyesalja utca felé kerülhetnek. A Diósgyőr irányába haladó gépkocsi-forgalmat a Rácz György – Hunyadi János –  Malomszög utca – Petőfi utca vonalára terelik.

/A nyitókép illusztráció/