Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó Felsőzsolca külterületén. A miskolci hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet. Az eset a forgalmat nem akadályozza, más balesetről nincs információnk.

A városgazda legfrissebb információi szerint, félpályás terelés lassítja a forgalmat a Görömbölyi u. – Fenyő u. kereszteződésénél.

Továbbra is útlezárásra kell számítani a Dankó Pista utcáról a Corvin utca irányába, előreláthatólag a hétvégén már újra lehet jobbra kanyarodni a Bató ház irányába. A Kálvin J. utca Erzsébet tér felé kanyarodó szakasza szintén le van zárva a környéken zajló munkálatok miatt.

Korábban írtunk róla, hogy félpályás útlezárás lesz a Martinkertváros felé vezető vasúti átjárónál. A MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatósága Miskolc és Felsőzsolca állomások között a 1835. számú vasúti szelvényben lévő útátjáróban aszfaltozást végez félpályás útzár mellett.

További fontos információ, hogy a jelzőlámpák nem működnek az Első u. – Vasgyári út, valamint a Kiss Ernő u. – Damjanich u. kereszteződésénél.

Balesetmentes közlekedést!

(Fotó: Miskolci Városgazda Facebook-oldala)