Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Közélet

Frissített applikáció segít a magyar véradóknak

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Magyar Vöröskereszt "Véradás" nevű mobilalkalmazása frissült, és mostantól minden platformon elérhető. Az app segítségével a felhasználók könnyedén tájékozódhatnak a legközelebbi véradási lehetőségekről, vagy kedvenc véradó helyükön megrendezésre kerülő események időpontjairól.

A felújított alkalmazás nemcsak az időpontkeresést teszi lehetővé, hanem széleskörű tájékoztatást nyújt, és számos új kényelmi funkcióval bővült a felhasználók igényeihez igazodva. Az appban a véradók nyomon követhetik, mikor jár le a két véradás között szükséges 56 napos időszak, és egy gyorsteszt kitöltésével ellenőrizhetik alkalmasságukat is.

Az alkalmazás lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy kedvenc településüket vagy véradási helyszínüket beállítsák, illetve az őket érdeklő eseményekről értesítéseket kapjanak. Az app használata gyors visszajelzést biztosít a szervező munkatársak számára is, ezáltal a toborzás folyamatát is hatékonyabbá téve.