Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Reményekkel teli indult el egy fiatal pár Adele koncertjére az elmúlt hétvégén. Bíztak abban, hogy az énekesnő segít felfedni érkező gyermekük nemét. Hat hetet vártak erre a pillatra.

Chris és felesége Shantelle már 6 hete birtokában van egy borítéknak, amelyben születendő gyermekük neme áll. Shantelle akkor volt 12 hetes kismama, amikor megtudták, pontosabban megtudhatták volna a pici nemét, de ezidáig vártak vele, nem nyitották ki a borítékot. A várandósság 18 hetében egy transzparenssel elindultak Adele Las Vegas-i koncertjére, bízva abban, hogy az énekesnő is részt vesz a különleges gender-reveal eseményen. Adele pedig természetesen partner volt!

Chris és Shantelle transzparensén ez állt: "Adele fogja vajon felfedni babánk nemét?" A válasz pedig hamarosan megérkezett, mert igen! A fialatokat a színpad elé hívták és Adele miután kibontotta a borítékot habozás nélkül – és hatalmas örömmel – közölte: kisfiú!

Nagyon érzelmes pillatnat volt, a leendő szülőkön kívül Adele is könnyekig hatódott, hiszen ő maga is édesanya. Adele kisfia, Angelo egyébként már 10 éves.

photo: Instagram and TikTok Chris Dare / Kevin Mazur- Getty Images