Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Igen, ez tényleg megtörtént. Azt gondolnánk, ez csak egy hangzatos cím, de nem!

Egy bizarr incidens történt a Blues, Brews, and BBQ eseményen a Michigan állambeli Westlandben. A Westland Fire & Rescue szerint a tűzoltók szolgálati kutyája, Bella a rendezvényen használt golfkocsi ülésén ült.

Csakhogy a négylábú egy bizonyos ponton leugrott az ülésről a padlóra, és pont úgy helyezkedett el, hogy ráfeküdt a gázpedálra: ekkor a golfkocsi megindult, s bár a tűzoltók megpróbálták megakadályozni, hogy elüssön valakit, nem jött össze.

Bella, a kutya végül a golfkocsival elütött egy 4 éves kislányt, s az utasoldali első kerék átment a kislány bal lábán. Noha nagy volt a riadalom és a mentősök is azonnal a gyermek segítségére siettek, kiderült, hogy csak horzsolásokat szenvedett.

A mentők felajánlották a gyermek édesanyjának, hogy a kislányt kórházba szállítják további megfigyelésre, ám az anyuka ezt visszautasította, mivel a kislány pár perc múlva újra a tűzoltóság ugrálóvárában ugrált, majd pattogatott kukoricát fogyasztott.