A Kolorcity Kazincbarcika már gőzerővel készül a Merkantil Bank Liga tavaszi idényére. Következő meccsüket január 11-én, azaz holnap játsszák hazai pályán a Nyíregyháza Spartacus FC csapata ellen.

Első felkészülési mérkőzésüket Jászberényben játszották a szintén másodosztályú Dorog ellen. A találkozón ugyan mindkét együttesen látszott a „szezon eleji forma”, azonban a kazincbarcikai csapat még tíz edzéssel a háta mögött is jó iramú találkozót játszott, így 3-0-ás végeredménnyel zárult az első felkészülési mérkőzés.

Többek között a szlovák Superliga középmezőnyében található Michalovce, a másodosztályú Trebisov, illetve a Mezőkövesd ellen is pályára lép a KBSC csapata.

A Dorogi mérkőzés mellett még négy edzőmeccs került a programba. Varga Attila vezetőedző kifejezett kérése volt, hogy Zabos Attila technikai vezető olyan ellenfeleket kössön le, akik ellen taktikai, technikai, fizikális, mentális és egyéb szempontból is gyakorolni, tanulni tud a csapat.

A program

 • 2023. január 11.  13:00 Kolorcity Kazincbarcika – Nyíregyháza Spartacus FC
  Helyszín: KBSC sportcentrum műfüves pálya
 • 2023. január 14.  12:00 Kolorcity Kazincbarcika SC – Trebisov
  Helyszín: KBSC sportcentrum műfüves pálya
 • 2023. január 17.  12:00  Michalovce – Kolorcity Kazincbarcika SC  
  Helyszín: MFK Zemplin Michalovce, Nagymihály
 • 2023. január  22. Mezőkövesd Zsóry FC – Kolorcity Kazincbarcika SC    
  Helyszín: Mezőkövesd stadion vagy edzőpálya

A Merkantil Bank Liga 21. fordulójának első mérkőzését január 29-én Békéscsaba ellen játssza a Kolorcity Kazincbarcika SC.