Hangszalagműtétje után még mindig lábadozik a rocksztár

Bon Jovi  16. stúdióalbuma, a Legendary június 7-én jelenik meg az Island Records gondozásában. A projekt bejelentésekor a klasszikus rockegyüttes megosztotta a címadó dalt is.

Az énekesnek 2022-ben volt egy hangszalagműtétje, ami után még mindig lábadozik. Elmondása alapján a műtétre azért volt szükség, mert az egyik hangszalagja sorvadni kezdett. A 62 éves frontember úgy nyilatkozott, hogy bár jó úton halad, az egészsége érdekében kivárja a felépüléshez szükséges időt. Amikor a készülő lemez népszerűsítésének terveiről kérdezték, a Grammy- díjas művész úgy nyilatkozott, hogy még semmi biztosat nem tud mondani a turné kezdési időpontjáról.

" Ez a lemez visszatérés az örömhöz, az írástól kezdve a felvételi folyamatokat is beleértve. Tekerd fel a hangerőt és érezd jól magad!" – üzente Jon egy közleményben.

Az új album a zenekar fennállásának 40. évfordulóját ünnepli. Ez az 1. olyan album, amelyen minden dal egy történetet mesél el, melyeket az ikon maga írt.

" A sok dolog közül az egyik, amit életem ezen szakaszában megtanultam, értékelni azokat a dolgokat, amelyek valójában számítanak. Ilyen a családom és a barátaim hűsége, akikre eddigi életem során mindig számíthattam.  Nem a zenei karrier csillogásáról és a hírnévről van szó, hanem arról, hogy kik vannak melletted. Amikor a a gyermekeid szemébe nézel és tudod, hogy milyen áldott vagy, hogy egészségesek és élik a saját életüket. Szóval innen származik ez a dal. "

 

A banda négy évtizedes történetét egy négyrészes Hulu dokumentumfilm-sorozat, a Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story mutatja be. A film minden korábbi  és jelenlegi taggal együttműködve készült, melynek köszönhetően bepillantást nyerhetünk a színfalak mögé is.