A MEAFC-Peka Bau az alsó házi rájátszásban vesz részt a TFSE,Vidux-Szegedi RSE és a Dunaújváros csapataival.

Az alapszakaszban szerzett pontok lenullázódtak, így nagy csata várható majd a 9. hely megszerzéséért. A MEAFC-Peka Bau az első mérkőzést szombaton hazai környezetben rendezi meg a TFSE gárdája ellen. Akiket az alapszakasz utolsó fordulójában Budapesten 3:0 arányban vertek meg egy héttel korábban -írja a MEAFC.

A TFSE csapatával megkezdődik a rájátszás számunkra – kezdett bele vezetőedzőnk Kovács  Zoltán a mérkőzés előtti nyilatkozatába. Hasonló elszántsággal készülünk a mérkőzésre, mint az elmúlt héten, a nyitás fogadására fektetve a hangsúlyt. Habár múlt héten az alapszakasz utolsó fordulójában nyertünk 3:0-ra Budapest nem bízzuk el magunkat. Hazai pályán is koncentráció fenntartása lesz a cél és ha ez sikerül akkor a siker sem marad el – zárta gondolatait Kovács.

Az utolsó meccsünket a TFSE-vel szemben győzelemmel zártuk – emlékezett vissza a MEAFC sajátnevelésű centere, Gombkötő Ábel. Bízom benne, hogy szombaton hazai pályán megrendezésre kerülő rájátszásban is hasonló eredményt fogunk elérni. Ehhez szükséges lesz a taktika követésére, a koncentrációra és az összpontosításra, hiszen a TFSE csapata tanulva a hibáiból okozhat akár meglepetést is. A csapatunknak az a célja és -személy szerint nekem is-, hogy hasonló jó játék mellett győzelemmel indítsuk a rájátszást amit a hazai nézőközösségünk is megérdemelne, egyben a következő előttünk álló meccsekhez jelentős motivációt adna.”- zárta gondolatait a Miskolci Egyetemhallgatója.

A mérkőzés 17 óra 30 perckor kezdődik az Egyetemi Körcsarnokban, ahova a belépés továbbra is ingyenes. A meccset élőben közvetítik a MEAFC YouTube-csatornáján, de minden kedves szurkolót arra bíztatnak, hogy a helyszínen buzdítsa a MEAFC-Peka Bau-t!