Kezdőlap KIEMELT

Holnap startol a MEN

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három napon keresztül tart majd a buli.

Május 18. és 21. között rendezik meg az egyik legjobb tavaszi fesztivált, a Miskolci Egyetemi Napokat immáron 35. alakalommal a campus területén. A MEN-t a 70-es években rendezték meg először, és az azóta eltelt öt évtizedben számtalan embernek adott emlékezetes pillanatokat a rendezvény. 

A MEN maga a hallgatói élet, a selmeci hagyományok és a jelenkor diákságának találkozása, a Miskolci Egyetem és Miskolc városának közös könnyűzenei, hallgatói rendezvénye.

Több helyszínen, számos fellépővel zajlanak majd a zenei rendezvények.

Idén a többi között a Carson Coma, a Punnany Massif, Korda György és Balázs Klári, Krúbi, Fedde Le Grand és Dr. Alban is szórakoztatja a három napos bulin a közönséget. A programról – helszínekre lebontva – bővebb információt a programajánlónkban találtok. 

Így néz ki a XXXV. Miskolci Egyetemi Napok területe:

Ahogy már korábban írtunk róla, az idei évben először a helyi középiskolák utolsó két évfolyamán tanuló diákoknak kínál egy fantasztikus lehetőséget a város a Miskolci Egyetem és az egyetemi diákélet megismerésére azzal a fesztiválbérlettel, amellyel ingyenesen lehetnek ott a MEN mindhárom napján.