Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Gazdaság

Itt lehet ingyenesen regisztrálni a LED-csereprogramra

Miskolc MJV Önkormányzata a szűkös költségvetés ellenére is fontosnak tartja, hogy ne hagyja magára a miskolci családokat, hogy erején felül, de segítse a városlakókat.

Az Önkormányzat folytatja a már megkezdett programot, amelyre első körben hatezer miskolci regisztrált, részükre mintegy hetvenezer darab LED került kiosztásra. A sikeres csereprogram részeként kiosztott korszerűbb izzók, alacsonyabb villanyszámlát eredményeznek a miskolci családok számára.

Fontos, hogy a program mostani szakaszában azok a miskolciak jelentkezhetnek, akik nem vettek részt az első kiírásban, van érvényes szerződésük az áramszolgáltatóval, és rendelkeznek miskolci lakcímkártyával. A regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe, azonban jelentős megtakarítást jelenthet az éves villanyszámlában. A rendszer néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően automatikusan kiszámolja, hogy az adott háztartás az éves áramfogyasztás, valamint a lakásban található izzók száma és használati ideje alapján hány ingyenes LED-re jogosult.

Szeptember 11-től már a regisztrációs pontokon személyesen is lehet jelentkezni.

Ezeken a helyszíneken az érdeklődőket az Önkormányzat munkatársai segítik majd. A regisztrációhoz a személyazonosító és a lakcímet igazoló igazolvány, valamint a regisztráló nevére szóló villanyszámla szükséges. A regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként miskolci átvételi helyet kell bejelölni.  Az átvétel időpontjával kapcsolatban a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők. Emiatt a regisztráció során e-mail cím megadására is szükség van.

Regisztrációs pontok:

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának központi ügyfélszolgálata

(Miskolc, Városház tér 8.)

Hétfő, kedd, csütörtök: 8:00-16:00, Szerda: 8:00-17:30, Péntek: 8:00-12:00

Kihelyezett ügyfélszolgálati irodák (Miskolc, Klapka György utca 15-17.)

Szerdánként 15:00-18:00           

Ady Endre Művelődési Ház (Miskolc, Árpád u. 4.)

Szerdánként 15:00-18:00

Gárdonyi Géza Művelődési Ház (Sütő János utca 2.)

Szerda: 13:00-16:00

Görömbölyi Művelődési Ház (Szolártsik Sándor tér 4.)

Hétfő: 9:00-12:00

A regisztrációs pontok listája és a programmal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók a https://www.miskolc.hu/ledcsere honlapon is megtalálhatók.

A program második, most indult szakaszában 2023. szeptember 30-ig lehet regisztrálni.