Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A most 56 éves észak-karolinai férfi élete második kaparós sorsjegyét vásárolta meg, s úgy tűnik, ő az egyik legnagyobb szerencsés ezen a világon, hiszen azonnal bezsebelte a jackpotot.

Az 56 éves észak-karolinai férfi megosztotta, ez a kaparós sorsjegy élete második – és egyben az utolsó is egy ilyen mesés nyeremény után – vásárlása volt, s kétségkívül az egyik legjobb döntés volt életében ez a vásárlás.
Billy Pruett az Észak-Karolinai Lottótársaság tisztviselőinek elárulta, hogy a Mega Bucks Limited Edition kaparós sorsjegy a shelby-i Washburn Switch Roadon található Harry’s Quick Shopban vásárolta, egy megérzéstől vezérelve.
A férfi a kezdők szerencséjével megáldva a kaparás után rájött, hogy bizony ő zsebelte be a mesés 250 ezer dolláros, jelenlegi árfolyamon mintegy 103 millió forintos jackpotot.
Azt is megosztotta az újdonsült milliomos, hogy majdnem elájult abban a pillanatban, amikor felfogta, hogy tényleg az ő szelvénye a nyertes, sőt, annyira izgult, hogy egész éjszaka csak a plafont bámulta, mivel egy pillanatra sem tudta lehunyni szemét az izgatottságtól.