Jótékonysági motoros és biciklis felvonulás a közlekedésbiztonságért és a két és fél éves Krisztián gyógykezeléséért.

Egyszerre több életért is tenni akar az a rendezvény, amely április 08-án szombaton 10 órakor veszi kezdetét a miskolci Tudomány és Technika Háza-Miskolc Görgey utca 5.- előtt. Azon túlmenően, hogy minden tavasszal motorosok és biciklisek jelennek meg nagy számban az utakon és megugrik a balesetveszély, a megmozdulás célja, hogy adománygyűjtéssel elősegítsék egy tiszaújvárosi tűzoltó két és fél éves kisfiának Baka Krisztiánnak a gyógykezelését.

A családot szinte felfoghatatlan tragédia érte: az addig teljesen egészséges nyolc hónapos kisfiuk 2021 januárjában agyhártyagyulladás következtében több hetes kómába került. Felélesztése óta folyik a szakadatlan küzdelem a látásának, hallásának mozgásának, teljes idegrendszerének legalább részleges visszanyeréséért. A szülők emberfeletti erőfeszítéseket tesznek a különféle fejlesztő kezelések eléréséért, de a továbblépéshez csak adakozásból van módjuk.

Segítsünk mindkét cél eléréséért!

A rendezvény helyszínén is lehet majd adakozni, illetve a család folyószámlájára lehet utalni:

BAKA KRISZTIÁN

11773346-35174875-00000000

Két keréken az életekért

Április 08-án, szombaton a Miskolci Tudomány és Technika Háza előtt lesz a gyülekezés 9 órától, majd 10 órakor indulhat a kétkerekes felvonulás, és ide is érkezik vissza 30-40 percen belül.

Délelőtt 11 órától különböző ingyenes programok látogathatóak, Jockey Jokers és Vad Kelet zenekarok lépnek fel, a Spider Mentőcsoport kutyás bemutatót tart, az ELTE Best Dance Company  tánciskola- Miskolci Dance Studio Sport egyesület tanulói táncos koreográfiát adnak elő, jelen lesznek a katasztrófavédelem, és a mentőszolgálat egységei, valamint a megyei rendőrfőkapitányság balesetmegelőzési osztálya képzéssel, bemutatóval, elektromos rollerpályával. Étkezésre és italfogyasztásra a Jam Étterem szolgáltat lehetőséget. Kisgyermekes családok számára Interaktív programmal várja a közönséget a  Cicoma party Time, lehetőség nyílik egy várva várt közönségtalálkozóra Bing nyuszival,Pókemberrel és mini pókemberrel. A legkisebbek is ki cicomázhatják magukat csillámmal, fonással és különleges tetkókkal.