Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Gazdaság

Kiadó pár miskolctapolcai pavilon

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pályázatot hirdet a Miskolc-Tapolcai Barabits-sétány pavilonjaira a Miskolc Holding

Miskolc MMJV által a TOP Zöld város kialakítása Miskolc-Tapolca akcióterületen című projekt keretén belül, a miskolc-tapolcai Barabits-sétányon három nagyobb és három kisebb méretű pavilon került kiépítésre. A nagyobb méretű közel 15 négyzetméteres pavilonokban vendéglátás funkció, a kisebbekben – amely valamivel több mint 8 négyzetméter – egyéb funkciók megvalósítását pályáztatják meg – közölte a  Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatósága.

A kis pavilonok esetében kizárólag turisztikai információs pont, helyi- és kézműves termékeket árusító üzlet, valamint ajándékbolt alakítható ki. A nagyobb pavilonok esetében kizárólag street food jellegű ételeket, illetve fagylaltot, süteményt, kávét üdítőt kínáló, vagy pékséggel foglalkozó vállalkozások jelentkezését várják

A közleményben arra is kitérnek, hogy a helyiségek megtekintésének időpontja 2023. július 24. (hétfő) 10:00 óra. A pályázatok postai feladásának vagy zárt borítékban történő leadásának határideje: 2023. július 28. (péntek) A pályázatok bontásának ideje és helye: 2023. augusztus 01. (kedd) 10:00 óra, a Miskolc Holding Zrt. Miskolc, Hunyadi J. u. 21. szám alatti I. emeleti Üzleti Ingatlanhasznosítási helyiségében lesz.

(Nyitókép/látványterv forrása: Lépték-Terv)