Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Különleges videó került fel a napokban Sammy Hagar hivatalos YouTube-csatornájára: a Dreams felvétele a banda Whisky a Go Go-ban adott 1993-as koncertjéről, ráadásul az énekes azt is bejelentette, hogy áprilisban új kiadást kap a zenekar első élő albuma, a Live: Right Here, Right Now.
 

"Ez a felvétel 1993 márciusában készült a híres Whisky a Go Go-ban, nem sokkal a Live: Right Here, Right Now megjelenése után. Ezt megelőzően 1978-ban játszottunk utoljára a Whisky-ben, vagyis éppen 15 év telt el a két fellépés között. Ha valaki olyan régóta nyomja ezt az egészet, mint én, egy idő után már minden második napra jut valami évforduló vagy egyéb ünnepelni való! laugh Az viszont még számomra is hihetetlen, hogy már 37 év telt el a 5150 megjelenése óta… A Dallas Alley-s koncertünk mellett a Whisky-s volt a legőrültebb bulink ezzel a fantasztikus zenekarral! A videó eredeti felbontása 640×480 volt, de felkonvertáltuk 1920×1440-re. A Live: Right Here, Right Now április 22-én – a Lemezboltok Napján – remaszterizált új kiadást kap limitált darabszámú piros vinyl-en, amelyre felkerül a The Dream Is Over és az Eagles Fly – amelyek eredetileg csak a DVD-n szerepeltek, a két CD-s változaton nem -, valamint a Mine All Mine is az 1993-as Live: Jump EP-ről."