Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ha valakire, akkor az ausztrál énekesnő-színésznőre, Kylie Minogue-ra (1968) valóban illik a túlélő szó. A 40 éve tartó zenei karrierje alatt sok stílusváltást élt meg, legnagyobb harcát mégis akkor vívta, mikor mellrákot diagnosztizáltak nála. Szinte el sem hinni, hogy a sztár a napokban töltötte be 56. életévét, hisz ma is aktív a színpadon, korát meghazudtoló a fizikuma és a külseje is – olvasható a Metropol oldalán is.

"Kylie a NŐ, időtlen és releváns."  – méltatták legutóbbi számát követő kommentekben a rajongók is. 

Aki pedig személyesen is szeretne minderről meggyőződni, az a 2024-es Sziget Fesztivál sztárfellépőjeként a Nagyszínpadon (augusztus 7.) találkozhat majd a kortalan ikonnal.

Kylie zenei munkássága sokszínű és időtálló, az évtizedek alatt számos zenei stílust ötvözött, s mivel azok közé a sztárok közé tartozik, aki képes a folyamatos megújulásra, így ma is prominens alakja a popzenének. Olyan nagy slágerek köthetőek a nevéhez, mint például a The Loco-Motion, az I Should Be So Lucky, a Got to Be Certain, a Can't Get You Out of My Head, a Spinning Around, az On a night Like This vagy a Live at First Sight és még lehetne sorolni...!

Az előadó tehetségét Grammy-díjjal, szülővárosában, Melbourn-ben pedig egy bronzszoborral értékelték, emellett pedig a néhai II. Erzsébet a Brit Birodalom Tisztje címmel is kitüntette – tudhatjuk meg a Velvetből.