Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy utas a figyelmeztetés ellenére elsőként próbált leszállni a repülőgépről. A kapitány egészen ötletes módon kísérte vissza a helyére – írja a LADbible.

Szóltak neki, de nem érdekelte

Az utasok beszámolója szerint a nyolcórás repülőút után a gép hátsó részében egy türelmetlen női utas a megengedettnél hamarabb kicsatolta az övét, majd gyorsan a kijárat felé sietett. A személyzet arra kérte a nőt, hogy üljön vissza a helyére, amíg nem adnak engedélyt a fedélzet elhagyására, de ő válaszra sem méltatta őket.

A kapitány hirtelen bejelentette, hogy egy különleges vendég van a fedélzeten.

Mindenki csak ült a helyén, és azon töprengett, miről beszél a kapitány. Végül a kapitány kijött a pilótafülkéből, és megkérte a hölgyet, hogy menjen kicsit hátrébb, hogy üdvözölhesse a különleges vendéget. A kapitány sorról sorra kereste azt a bizonyos vendéget, miközben folyamatosan kérte a nőt, hogy tegyen még néhány lépést hátra. Mindig egy kicsit hátrébb tessékelte, és mikor közeledtek a gép hátuljához, a kapitány megkérte, hogy üljön le egy pillanatra, mert fontos bejelentenivalója van. „Hölgyeim és uraim, szeretném bejelenteni a 42C-es ülésen ülő különleges vendégünket. Tapsoljunk neki." – miközben a türelmetlen nőre mutatott.

Az utasok nevetésben törtek ki és tapssal jutalmazták a leleményes kapitányt.