A Mikulás sajnos a kórtermekbe még mindig nem mehetett be, de megtett mindent, hogy a gyermekek kórházban töltött időszakáról más emlék is maradjon, ne csak a vizsgálatok és vérvételek. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Supersum Alapítvánnyal együttműködve, Popovics Pálék színvonalas műsora keretében rengeteg ajándékot és Mikuláscsomagot juttatottak el a megyei kórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központjában ápolt gyermekekhez.

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói szán helyett létraszerrel repítették fel a Mikulást a gyermekosztályok emeletére, a katasztrófavédelem kollégái pedig segítettek az ajándékok kiosztásában.

Idén nagyon sok adakozó jelentkezett, ezért a Supersum alapítvány háláját fejezi ki mindenkinek, aki hozzájárult az eseményhez.

Annyira nagy volt az az adakozókedv, hogy A MIOVI Bársony János úti tagóvódájának gyermekei, és más intézmények, ahová hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek járnak, valamint is megyénkben élő ukrán gyermekek is részesültek az adományból.

(Fotók: Dojcsák Dávid tűzoltó százados, Bernasconi-Bús Katalin, a Supersum Alapítvány elnöke)