A férfi Extraligás röplabda csapat vasárnap 15 órától Esztergomban vendégeskedik a Dág otthonában.

A két csapat az elmúlt években rendre szoros mérkőzéseken vív egymással, nem volt ez másképp sem még a bajnokság elején amikor 2:0-s vezetésről kapott ki a MEAFC-Peka Bau végül 2:3-ra.

Kovács Zoltán együttese szeretne revansot venni ezért a vereségért így ennek szellemében lépnek pályára majd vasárnap.

,,Szeretnénk pontot, pontokat szerezni a Dág ellen, hasonló játékerőt képviselünk ellenfelünkkel így minden esély meg lesz rá.” – osztotta meg mérkőzés előtti gondolatait Kovács. Az az napi forma fog dönteni a mérkőzés gödörben vagyunk, együtt képesek leszünk kimászni belőle.

,,Nem lesz egyszerű mérkőzés a vasárnapi több szempontból sem. Egyrészt saját magunk árnyékán is át kell lépni és le kell győzni, hogy sikeresek legyünk a mérkőzésen.” – kezdte mérkőzés előtti esélylatolgatástát Dudás Tamás liberó. A válogatottban is megfordult Dudás így folytatta: – Másrészt pedig a dági csapat nem könnyű ellenfél, hazai pályán meg pláne. Azonban a miskolci mérkőzésen látottak alapján mondhatom amíg a megbeszélt taktikát követtük és mind fejben és fizikálisan ott voltunk kordában tudtuk tartani a mérkőzést. Harmadrészt az elmúlt napokban történt változások nem tudom még milyen hatással lesznek a csapatra, de pontért/pontokért megyünk vasárnap. Ezt csakis egy csapatként érhetjük el!

A mérkőzést természetesen élőben is közvetítik a MEAFC YouTube-csatornáján.