Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bakteriális fertőzéssel kórházba szállították Madonnát. Az infekció olyan súlyosnak bizonyult, hogy az intenzív osztályon kezelték a világhírű énekesnőt.

Menedzsere nyilatkozata alapján tudjuk, hogy igaz már nincs az intenzív osztályon Madonna, de továbbra is orvosi felügyelet alatt áll. Guy Oseary a közleményében kiemelte, hogy az énekeső egészségi állapota folyamatosan javul, hamarosan teljesen felépül.

Madonna a Holiday című kislemezét szerette volna megünnepelni egy világkörüli turnéval, hiszen a dal idén 40 éves. A koncertsorozaton a legnagyobb slégereit vonultatja fel. A Celebration Tour névre keresztelt világkörüli turné alkalmat ad Madonnának arra is, hogy visszatérhessen az arénákba és a stadionokba, s újra meghódíthassa a világ legnagyobb színpadait.

A 64 éves popikon turnéja a tervek szerint július 15-én indult volna Vancouverben, Kanadában, és január 30-án ért volna véget Mexikóvárosban. A turné bejelentésekor azt mondta Madonna, hogy nagyon izgatott, rengeteg dalt sikerült belezsúfolni a koncertshow-ba, ami látványvilágában is nagyszabásúra sikeredett. Az énekesnő október közepén kezdte volna a Celebration Tour európai állomásait. A bakteriális fertőzés miatt, viszont ezek a dátumok is későbbre tevődnek.
Madonna június 24-én került kórházba, az amerikai sajtó szerint New York-ban ápolják. Amint állapota tovább javul, s megszűnik az orvosi felügyelet kiderülhetnek a Celebration Tour koncertjeinek új dátumai. Nagyon várjuk, jobbulást kívánunk!

photo: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File, bbc.com