Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Közélet

Meghirdették Az Év Széchenyi Vállalkozása 2024 Díj pályázatot

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Meghirdették az Év Széchenyi Vállalkozása 2024 Díj pályázatot több kategóriában – közölte a Gróf Széchenyi Család Alapítvány.

Az elismerést az alapítvány kezdeményezte 2015-ben azzal a céllal, hogy a családi hagyományt követve elismerje és felkarolja azokat a vállalkozásokat, amelyek tevékenységükkel nemcsak a saját, hanem a nemzet boldogulását is szem előtt tartják.

A beérkezett pályázatokat háromtagú független szakmai zsűri értékeli. A díj odaítélésénél vizsgálják a vállalkozások termelékenységét, társadalmi felelősségvállalását, újítási készséget. Ebben az évben különdíjjal szeretnék elismerni a környezetvédelem terén aktív vállalatok, és az általuk támogatott civil szervezetek tevékenységét.

A kiírás szerint pályázatot nyújthat be minden olyan vállalkozás, gazdasági szervezet, amely magyarországi bejegyzett székhellyel rendelkezik, gazdasági, üzleti tevékenységét elsősorban Magyarországon fejti ki, és legalább egy lezárt üzleti évvel rendelkezik. A dokumentáció beadása a meghirdetéstől folyamatos, a befogadás lezárása 2024. augusztus 26. A pályázati díj fizetése és szerződéskötés határideje 2024. augusztus 25. A díjakat 2024. szeptember 20-án adják át.