Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Megkezdődik a jövő évi parkolóbérletek árusítása

Újdonság, hogy már online is megváltható a bérlet. 

Már előre megválthatók a 2024. évi parkolóbérletek – olvsható a Miskolci Önkormányzat közleményében. Már nem szükséges személyesen megjelenni a Városgazda ügyfélszolgálatán a parkolóbérletek megvásárlásához, mert azok mostantól online felületen, előzetes regisztrációt követően – gyorsabban és könnyebben – is megválthatók a varosgazda.hu weboldalon. 

Lehetőség lesz továbbra is személyesen beszerezni a parkolóbérleteket a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. parkolási ügyfélszolgálatán (Széchenyi I. utca 20., a Miskolci Nemzeti Színházzal szemben).

Az önkormányzat közleményéből kiderül, hogy a 2023-ra megváltott parkolóbérletek közül 2024. január 10-én jár le az éves parkolóbérlet, ami a város különböző zónáira vonatkozik, így a zöld, sárga, és a kombinált bérletek is eddig az időpontig használhatók.

2024. január 20-ig marad érvényben a kedvezményes lakossági bérlet, amely lakcímhez váltható, illetve az intézményi bérlet, amely a bölcsődékhez, óvodákhoz, általános- vagy középiskolákhoz legközelebb eső parkolókban használható.