Nyilvánosak Taylor Swift 2024-es világkörüli turnéjának európai helyszínei. Kiderült az is, hogy a magyar rajongóknak nem kell messzebb utazniuk, mint Bécs.

Augusztusban startol az Eras Tour, Taylor Swift világkörüi turnéja. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a turné már tart az Egyesült Államokban, de hivatalos indulásnak augusztust adták meg, ekkor lesz az első külföldi helyszín. A népszerű amerikai énekesnő Mexikóban kezd idén, majd jönnek a dél-amerikai, ázsiai, ausztrál és európai helyszínek. 

Az Öreg Kontinensen belül a legtöbbet Nagy-Britanniában tartózkodik majd, ott ugyanis jelenleg kilenc turnédátum már hivatalos. Magyar koncerthelyszín igaz nincs, de a közelünkben viszont lesz Taylor Swift koncert, több is. 2024. augusztus 9-én Bécsbe érkezik az Eras Tour, de ezt megelőzően jövő júli 9-én Zürichben, 23-án Hamburgban, 27-én pedig Münchenben lép színpadra Taylor Swift.

A koncertekre az eddigi turnékkal ellentétben sokkal több jelmezzel és díszletváltással készülnek. Sőt – ahogy a szervezők ígérik – a látvány mellett meglepetésekből sem lesz hiány.
 
photo: bbc.co.uk