Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Frank Partridge 2013-2015 között Westminsterben teljesített szolgálatot rendőrőrmesterként, végül azonban felfüggesztették, miután kiderült, hogy különféle "ajándékokat", köztük Metallica koncertjegyeket fogadott el megvesztegetésként.
 

 
Partridge így védekezett a bíróságon: "akkoriban úgy gondoltam, nyugodtan elfogadhatom ezeket az ajándékokat, hiszen nincs ebben semmi, de már rájöttem, hogy hibáztam. Ugyanakkor azt szeretném leszögezni, hogy a munkámat ez semmilyen módon nem befolyásolta. Mindenki tudta, hogy sosem tettem volna semmi rosszat."
 
Bár az egykori őrmester azt állította, hogy mindent a barátaitól kapott, a vád szerint klubtulajdonosok és biztonsági szolgálatok főnökei vesztegették meg őt, hogy a zsebükben legyen. Erre így reagált: "egy szó sem igaz ebből. Sosem voltam részrehajló senki felé és nem csináltam semmi rosszat. Tudom, hogy utólag bizonyos dolgok gyanúsnak tűnnek és belátom, hogy nem szabadott volna elfogadnom azokat az ajándékokat."