Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Sokkal eredetibb és cukibb az eredeti verziónál, igaz némileg talán haszontalanabb is, de az egyáltalán nem probléma.

A CatGPT nem fogja megváltani a világot, de nem is ez a célja, hanem csak annyi, hogy egy kis mókával parodizálja a ChatGPT felületét. Aki szereti a cicákat, annak kötelező kipróbálnia: itt lehet megtenni.

A ChatGPT-hez megszólalásig hasonló oldalon bármilyen kérdést, kérést feltehetünk, csakúgy, mint az eredeti weblapon, ám van egy kis bökkenő a válaszokat illetően. Méghozzá az, hogy egy mesterséges macskaintelligencia fog válaszolni nekünk.

Már a példakérdések is megmosolyogtatók: “Magyarázd meg, hogyan használják a macskák a kvantummechanikát a vadászat során” és “Hogyan írnak a macskák HTTP-kéréseket a cat-script segítségével?”.

A fejlesztők humorára nem lehet panaszunk, a chatbot minden egyes kérdésre egy véletlenszerű macskás gif-fel, valamint egy sor írott nyávogással válaszol, amiből azt olvasunk ki, amit csak szeretnénk.

Az emberek pedig imádják, a CatGPT bemutatkozó TikTok videóját több mint hárommillióan tekintették meg és 466 ezer kedvelést kapott