Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Gazdaság

Miskolcon is elérhető a Bolt taxi

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Bolt piacvezető európai utasszállító alkalmazás, amely utasok és sofőrök millióit köti össze világszerte, könnyebbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá téve ezzel a városi mobilitást.

A Bolt legnagyobb előnye, hogy a taxirendeléshez csupán le kell tölteni egy applikációt, ahol minden, az utazáshoz szükséges hasznos információt megtalálhatunk. A Budapesten piacvezető taxitársaság a debreceni, a pécsi, és a nyíregyházi nyitásokat követően indult el idén tavasztól Miskolcon is, ezzel megkönnyítve mind az utasok, mind a sofőrök mindennapjait.

Az applikáció használata

A modern, felhasználóbarát felület egyszerű és kényelmes taxirendelést tesz lehetővé telefonálás
nélkül. Az utasok az applikáció letöltését, – amely iOS és Android készülékeken is elérhető –
valaminta regisztrációt követően csupán pár kattintással megrendelhetik az autót és akár az
appon belül is fizethetnek.

Amennyiben valaki mégis telefonon szeretne taxit rendelni, az a +36/1/444-5154-es telefonszámon is megteheti.

Taxirendelés menete a Bolt applikáción keresztül

Az applikáció előnyei az utasoknak

Amellett, hogy nem kell telefonhíváson keresztül intézni a taxirendelést, az applikációs rendelésnek számos további előnye is van. Az applikáció megnyitását és az úti cél megadását követően előre láthatjuk az útvonalat, az út kalkulált díját, valaminta sofőr a nevét, rendszámát, értékelését és érkezési idejét is. Emellett lehetőségünk van az applikáción belül felhívni a sofőrt, ha valamilyen kérdésünk van. Az alkalmazásban a profilunkhoz hozzá tudjuk adni a bankkártyánkat, és amennyiben ezt a fizetési módot választjuk, az utazás végén automatikusan levonásra kerül az összeg, így nem kell elővennünk a pénztárcánkat, amikor megérkezünk úti célunkra. Természetesen, ha az autóban szeretnénk fizetni, készpénzzel, kártyával, vagy Apple Pay-en keresztül erre is van lehetőségünk.
További előny, hogy abban az esetben, ha egy másik várost látogatunk meg, ahol szintén
elérhető a Bolt taxi, ugyanazzal az applikációval intézhetjük a taxirendelést, így nem kell azon
aggódnunk, hogyan jutunk el A-ból B-be.

Sofőrként is érdemes csatlakozni a Bolthoz

Az applikációs taxirendelés előnyeinek köszönhetően jelenleg Európa és Afrika 45 országában
és 500 városában több mint 100 millió ügyfél veszi igénybe a Bolt szolgáltatását. Magyarországon Budapest mellett öt vidéki városban utazhatunk Bolt taxival, ennek köszönhetően mind a külföldiek, mind a magyarok körében magas azoknak a száma, akik a Bolt taxit választják utazásaikhoz. Mindez azt eredményezi, hogy a Bolt sofőrjei minden nap magas fuvarszámot teljesíthetnek, ezáltal pedig többet kereshetnek. A magas fuvarszám mellett a nemzetközileg ismert, piacvezető technológiára épülő taxitársaságnál időszakos bónuszok és szabad időbeosztás könnyíti meg a sofőrök életét.
A Bolt sofőrök munkáját szintén egy applikáció segíti, melynek átlátható felületén olyan, az utazásokra vonatkozó statisztikákról informálódhatnak, mint a heti teljesített fuvarszám vagy a vezetéssel töltött órák száma. Ráadásul a Bolt nem terheli fix tagdíjjal a sofőröket; csak a ténylegesen megtett fuvarok után kell jutalékot fizetniük.

Az applikáción belül a sofőrök is igénybe vehetnek biztonsági funkciókat; vészhelyzet esetén az SOS gomb megnyomásával hívhatnak segítséget, illetve lehetőségük van arra, hogy megosszák az utazásukat egy külső személlyel, aki így nyomon tudja követni az utazást és meg tud bizonyosodni róla, hogy a sofőr biztonságosan megérkezett a célállomásra. A vállalat miskolci flottájába az országos taxirendeletnek megfelelő, 10 évnél fiatalabb autókat várja, és a Bolthoz való csatlakozás fontos követelménye, hogy a jövendőbeli sofőrök rendelkezzenek taxis vezetői engedéllyel. Az érdeklődők ezen a linken tudnak jelentkezni.

(x)