Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Módosult a 21-es és a 101B-s buszok útvonala

Négy hónapra lezárták az átmenő forgalom elől a Dayka-átkötéshez kapcsolódó beruházás bontási és építési munkálatai miatt a Meggyesalja utca – Reményi Ede utca – Rácz György utca közötti útszakaszt.

A beruházás miatt módosul a 21-es és 101B-s autóbuszok útvonala a Tiszai pályaudvar, illetve a Szondi György utca irányába, és ideiglenes megállóhely kerül kialakításra a Nagyváthy, a Teleki utca illetve az Erzsébet tér megállóhelyen – közölte az MVK Zrt.

A Tiszai pályaudvar irányba közlekedő 21-es autóbusz nem érinti a Nagyváthy utca megállóhelyet, helyette az Avasalja utca megállóhely vehető igénybe. A Szondi György utca végállomás felé közlekedő 101B-s autóbusz sem érinti a Nagyváthy utcamegállóhelyet, helyette Geró utca megállóhely vehető igénybe.

A Teleki utca megálló helyett a Petőfi utca 21. szám előtt ideiglenes kialakított megállóhelyen lehetséges az autóbuszokra történő fel-és leszállás.

Az Erzsébet tér megállóhely is kimarad

A Tiszai pályaudvar felé közlekedő 21-es és a Szondi György utca irányába közlekedő 101B-s autóbusz nem érinti az Erzsébet tér megállóhelyet, helyette a Kálvin János utca – Papszer utca kereszteződés után a Herman Ottó Múzeum épületénél kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg.