Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ha a válasz igen, akkor váltsd valóra.

„Az egyik legszebb budapesti kertmozit kétségtelenül a Várkert Bazárban találjuk, ahol a Szárazárok színpad ad otthont a kutyabarát vetítéseknek, háttérben a pesti oldal panorámájával.”

A Színház Online oldal helyleírása már magában kecsegtető. S ha már mozizást tervezel szabadidőd tartalmas eltöltésére, akkor megtekintheted a Kojot négy lelke animációs alkotást, mely tarolt a KAFF-on. De láthatod a Veszélyes lehet a fagyi és a Larry című filmeket is. Bemutatják a Friss Hús rövidfilmfesztivál legjobbjaib munkáit is.

Friss Hús?

A Friss Hús elsődleges célja a legújabb magyar és külföldi rövidfilmek bemutatása, valamint egy olyan szakmai fórum felépítése, ahol a visszajelzésre és párbeszédre vágyó alkotók egy nagyobb közönség előtt mutathatják meg filmjeiket.

Nem csupán filmnézés

Persze az is hatalmas élményt ad ilyen környezetben, de mellette a vetítések különlegessége, hogy előtte beszélgetések lesznek a film alkotóival.

(forrás, fotó: Várkert Bazár, We Love Budapest)