Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Mutatjuk a parkolási rendet az ünnepek alatt

A legtöbb helyen ingyenesen parkolhatunk az újévig.

2023. december 23. napjától 2024. január 02. 08:00 óráig a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizetős várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás.

 A Városgazda üzemeltetésében lévő felszíni fizetős várakozási területeken december 23.-án a szombati napra vonatkozó parkolási rend lesz érvényben, azaz a díjfizetési kötelezettség 8:00-tól 13:00 óráig tart az alábbi területeken a Búza tér, Görögkatolikus templom, északi és keleti oldali parkolójában, a Zsolcai kapu páratlan oldalán, az Ady Endre utca kereszteződéstől a Hatvanötösök útja kereszteződésig, a Szendrei utcában, a Zsolcai kapu 1. előtti parkoló – Szendrei utca és Zsolcai kapu között található összekötő utcán, a Búza téri piac nagyparkolójában, a Szeles utca, Huszár utca – Lehel utca közötti szakaszán, a Hatvanötösök utca Zsolcai kapu – Szeles utca közötti leállósávjában, a Bethlen Gábor utca – Szeles utca – Szendrei utca közötti szakaszán, illetve Lillafüreden, Diósgyőrben, és Miskolc-Tapolcán.

Kiemelt közlekedési terület a Tiszai pályaudvar környéke, ahol 8:00 órától 18:00 óráig áll fenn a díjfizetési kötelezettség. Az Európa téri, a Patak utcai, illetve a Hősök terei mélygarázsban az általános rend szerint kell a parkolásért fizetni – áll a Városgazda közleményében. 

A Városgazda belvárosi Parkolási Ügyfélszolgálati irodája 2023. december 23–26. között, december 30-31-én, valamint 2024. január 01. napján zárva tart. A többi napon december 27-29. között az általános rend szerint lesz a nyitvatartás.