Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. a március 15-i ünnepre készülve folyamatosan végzi a koszorúzási és zászlózási helyszínek takarítását és rendbetételét. 

Miskolc közigazgatási területén több mint 900 darab zászlót helyeznek ki, illetve ellenőrzik azokat, továbbá, megtisztítják a parkok, sírok, és emlékhelyek környezetét.

Március 15-én a Városgazda üzemeltetésében lévő felszíni fizetős várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás.

A Búza téri őstermelői piac és a Vasgyári piac március 15-én zárva tart. A Zsarnai piac a szombati és vasárnapi napokon lesz nyitva, így az ottani rendet nem érinti a hétköznapra eső nemzeti ünnep.

A Miskolci Állatkert az év minden napján nyitva tart, így március 15-én is 9:00 órától 18:00 óráig várja az érdeklődőket. Pénztárzárás 17:00 órakor.

A Városgazda ügyfélszolgálati irodája (Győri kapu 48-50.) felújítás miatt március 15-ig zárva tart, és szintén zárva lesz a nemzeti ünnep napján, március 15-én a Parkolási ügyfélszolgálati iroda (Széchenyi I. utca. 20.) is.

/Nyitókép forrása: napok.4t.hu/