Kezdőlap LIFE MAGAZIN Női Napozó

Nem találsz párt? Tedd ki egy plakátra!

Az angliai Leeds-ben élő Ed Chapman egész életében egyedülálló volt, ráadásul még egyetlen randija sem volt, s bár többször is próbálkozott az online társkeresőkkel és randiappokkal, főként negatív tapasztalatokat szerzett, ezért úgy döntött, hogy kipróbál valami egészen mást.

A próbálkozása sikeres volt, ugyanis elmondása szerint rengetegen jelentkeztek, most pedig alig győz válaszolni a partnerjelölteknek.
Egy óriásplakátra esett a választása, amelyet egy forgalmas autópálya mellett helyeztek el, rajta az arcképével és az email címével, valamint egy hatalmas, „Randizz velem” felirattal, ezért nagyon is úgy tűnik, hogy a fiatalember igazán elszánt az első szerelem megtalálása mellett.
A próbálkozása egészen rövid idő alatt sikeres lett, ugyanis elmondása szerint rengetegen jelentkeztek azóta, hogy a plakátot kitették, most pedig alig győz válaszolni a 18 és 48 év közötti partnerjelölteknek.

Chapman hozzátette, általában nem szereti túl komolyan venni az életet, ezért is hajlamos ilyen őrültségeket csinálni, mint az óriásplakátos párkeresés, amelynek a dizájnját is saját maga készítette, valamint a portrét is önmagáról.
„Annyira izgalmas mindaz, ami most velem történik. Jó érzés, hogy valami pozitív dolog jön az életemben. Bár egy kicsit ideges vagyok, hogy életem első randevújára megyek, de biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz” – mondta.