Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Zala vármegyében, a 74192-es jelű Rédics-Göntérháza (Genterovci) összekötő út lezárva a gépjármű forgalom elől, mivel a határárkon átvezető gázlót és az út egy másik magyarországi szakaszát is elöntötte a víz. 

Az M4-es autóút Törökszentmiklós és Kisújszállás közötti szakaszának további építéséhez kapcsolódóan, a 32-es, 33-as és 34-es főúton nagy tömegű anyagszállítási munkákra számíthatnak.

Jelentős forgalomtereléssel járó munka kezdődik április 28-án pénteken, a magyar-szlovák határszakaszon, a Vámosszabadi határátkelő (Medve) híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!

Április 16-án, vasárnap megindulnak a tereléskiépítések az M7-es autópályán további négy helyen és az M3-as autópályán egy helyen. Április 17-én, hétfőn ezen az öt helyszínen is elindulnak a szintrehozási munkálatok.

Az M.K.I.F. szakemberei hidakat újítanak fel a következő négy hétben az M7-es autópályán Balatonöszöd, Fonyód, Siófok és Zamárdi térségében. Összesen húsz híd újul meg.

Aszfaltozás lesz szintén az M7-es autópályán  Zalaszentjakab, és az M3-as autópályán Nagyfüged közelében. 

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információk a rendőrség honlapján találhatók.