Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ha hiszel a horoszkóp „körítéseibe” akkor ajánlunk Neked is a csillagjegyedhez passzoló növényeket. Egy próbát megér! A virágok a kellemes látványon túl csökkentik a stresszt, javítják a koncentrációt. Próbálj választani „horoszkóp virágot” Lauren Ash asztrológus útmutatása szerint.

Kos: kroton

A Kos uralkodója a Mars, a szenvedély és életerő bolygója, olyan növényt keressen hát, amely ugyanazzal a dinamikus energiával rendelkezik. A kroton ideális választás.

Bika: szívlevelű

Ez a csillagjegy a természet szeretetéről ismert. Valószínű már most is tele van a környezete növénnyel, a mi javaslatunk a szívlevelű filodendront.

Ikrek: zöldike

A jegy szülöttei mindig a következő nagy kalandot keresik. Egy minimális gondozást igénylő növény az ideális számukra, mint a zöldike.

Rák: fikusz

A Rák, ha nem szeretteivel tölti az időt, akkor arra összpontosít, hogy otthonát a béke és a nyugalom szigetévé alakítsa. A fikusz nagy, fényes levelei megnyugtató energiákat biztosítanak.

Oroszlán: pálma

A karizmatikus jegy szülötteihez a feltűnő könnyező pálma illik. Mivel a világos helyeket szeretik, ők is egy kicsit reflektorfény-keresők.

Szűz: futóka

A hegyes csúcsú futóka az egyik legkönnyebben gondozható is. A Szűzről ismert, hogy szépen lassan nyílik meg, hasonlóan ahhoz, ahogyan ez a növény tárja ki a leveleit.

Mérleg: bromélia

A szakállbroméliák teljesen földmentesen nevelhetők, és emiatt koszmentesek is. Ez ideális választás a Mérleg számára, hiszen a csillagjegy szülötte nem szereti bepiszkítani a kezét.

Skorpió: pozsgafa

A Skorpiókat nehéz kiismerni, időre és türelemre van hozzá szükség, de ha megnyílik, személyiségének van egy érzékeny oldala. A pozsgafa derűs energiái arra késztetik a Skorpiókat, hogy gyakrabban kimutassák kedvesebb arcukat.

Nyilas: kaktusz

A Nyilas arra megy, amerre a szél viszi. A rendszeres növényápolás nem fér az életébe. A kaktuszához azonban akár hónapokkal később is visszatérhet.

Bak: pénzfa

A jegy képviselői igen ambiciózusak. A pénzfa arról ismert, hogy pozitív energiát és szerencsét hoz gondozója életébe.

Vízöntő: rákvirág

A Vízöntők a szokatlan dolgok felé hajlanak. A ruházattól a lakberendezésig mindenben az egyediséget keresik. A rákvirág igazán különleges növény, így méltán lehet megfelelő választás a Vízöntő számára.

Halak: borostyán

Az egyik legromantikusabb jegy a Halaké, s van egy mélyebb misztikus oldaluk is. Az angol borostyán jó választás ahhoz, hogy fantáziaviláguknak otthonukban is teret adjanak.

(forrás, fotó:blikk/kertportal.hu)