Ma jelenik meg Ozzy Osbourne új szólóalbuma, a Patient Number 9, amelynek felvezetéseként az énekes fel is lépett a Los Angeles Rams-Buffalo Bills NFL-mérkőzés félidejében.

A Sötétség Hercege nehéz időszakon van túl, de ennek ellenére bizakodó és hisz benne, hogy hamarosan teljes hosszúságú koncerteket is adhat. Évtizedek óta halláskárosodásban szenved, a kétezres évek elején diagnosztizálták nála a Parkinson-kórt, ami összefügg az önpusztító életmódjával is.
"110%-ot teszek azért, hogy újra a régi lehessek. Most már az idő a legértékesebb dolog számomra. 73 vagyok, és nem valószínű, hogy még 25 év múlva is itt leszek, de van egy nagy célom: szeretnék újra színpadra állni. Júniusban volt az utolsó műtétem és több már nem is lehet, úgyhogy csakis rajtam múlik, mihez kezdek most. Lehet, hogy az első koncertemen végleg kidőlök, de akkor is elmondhatom, hogy én mindent megtettem. Nem kérdés, hogy tovább kell mennem. Tudom, hogy legyőzhetek minden nehézséget, és lehetnek még teljes koncertjeim. A belemet is kidolgozom és foggal-körömmel küzdök ezért."
 
Ozzy a tervek szerint 2023. május 17-én a Budapest Arénában lép fel, ahol a Judas Priest lesz a vendége.