Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

Selena Gomez  augusztus 25-én adta ki új dalát, a Single Soont. Az új szerzemény a színésznő első dala a My Mind And Me 2022 novemberi megjelenése óta. Az új kislemez remélhetőleg azt jelzi, hogy Gomez hamarosan új albummal örvendezteti meg a közönséget. 

A rajongók egy ideje már azt találgatták, hogy Gomez a közeljövőben új zenéket adhat ki, miután augusztus elején látták, amint a londoni producerrel, Fred Againnel vacsorázik. Bár korábban még nem alkottak együtt, Again rengeteg nagy nevű előadóval dolgozott már együtt, mint például Ed Sheeran, Shawn Mendes és még sokan mások. A rajongók azt is észrevették, hogy egy új weboldalt, az illbesinglesoon.com-ot regisztrálta.

Gomez még 2022-ben megosztott egy TikTok-videót magáról egy stúdióban, és júniusban, amikor Párizsban járt, elárulta, hogy új zene "jön". Nem sokkal a visszatérő kislemezének megjelenése előtt egy, az énekesnőhöz közel álló forrás elárulta a Hollywood Life-nak, hogy "soha nem fogja abbahagyni" a zenélést.

Amikor ihletet kap, dolgozni kezd, és lassan, de biztosan készít anyagot az albumához, de nincs meghatározott ideje semminek sem– mondta a bennfentes.