Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A DVTK_HUN-Therm a Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoport 12. fordulójában a BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós együttesét fogadta.

A sportklub beszámolója szerint Völgyi Péter csapata felszabadult játékkal és Kányási Veronika vezérletével érvényre juttatta nagyobb tudását, így megérdemelten győzött 93-51-re a DVTK Arénában.

Könnyebb győzelem volt, mint amire számítottam, igazából mindenki hozzátette a magáét tőlünk, az utolsó negyedet szinte a legfiatalabb játékosaink játszották végig. Jó ráhangolódás volt ez az utolsó hazai mérkőzésünkre, a szerdai Euroliga találkozóra. Remélem, hogy maradt még annyi tartalék a csapatban, hogy tudunk majd egy extra teljesítményt nyújtani, mert a győzelemhez az szükséges – értékelte a mérkőzést Völgyi Péter vezetőedző.

DVTK: Oláh 8/6, Aho N. 1, Guirantes 19, Garbin 7/3, Green 8. Csere: Kányási 24/15, Kiss A. 4, Bernáth 9/9, Aho T. 11/3, Vég-Dudás, Márkusz 2. Vezetőedző: Völgyi Péter.

Szigetszentmiklós: Perez 1, Katona 2, Takács 9/3, Jones 11/3, Degbeon 7. Csere: Zsámár 2, Szabó 3/3, Vári 5, Aldazabal 9/6, Andi 2, Gróf. Vezetőedző: Gedei Tibor.

DVTK HUN-Therm – BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós 93-51

(Fotó: dvtk.eu)