Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A klasszikus F1 rajongók nagy része értetlenül szemléli a hétszeres világbajnok öltözködését, még akkor is, ha autóversenyzőként rajonganak érte.

Mindettől függetlenül vitathatatlan, hogy Hamilton az elmúlt években igazi stílusikonná nőtte ki magát.

Lewis Hamilton tudja, hogyan kell öltözni. Az idei szettjei is hibátlanok, de feltűnt már nektek, hogy mostanában az elegáns, de nem kimondottan formális alkalmakkor nem lezser vagy különleges öltönyöket visel? Ezek az úgynevezett „un-suit” szettjei.

Az un-suit az elegáns öltözködés olyan laza formája, amikor egy elegáns ing és kabát kombinációjával, vagy önmagában valamelyikkel kiváltjuk a zakót, és a klasszikus öltönyökkel ellentétben a nadrágok nem feltétlenül az ing és/vagy kabát anyagából, illetve stílusában készülnek, ezért gyakran a szabásuk is teljesen más.

Ezt az öltözetet Lewis egy hete viselte amerika egyik híres showmanjének, Jimmy Kimmelnek az esti műsorában vendégeskedve. Ugye milyen elegáns és mégis könnyed?

Mint tudjuk, az ördög a részletekben rejlik. Ha az egymáshoz illő alsó és felsőruházathoz összepasszoló kiegészítőket is választasz, máris kész az egyedi és kényelmes „öltönyöd”, amely egyszerre elegáns és laza, ráadásul minden anyagra és formára alkalmazható.

A kulcs itt is az, mint az előzőeknél: összeillő darabok.

Ui.: Abban az esetben, ha éppen az angol király készül lovaggá ütni, inkább ne rúgd fel a dress code-ot.

Erre még Lewis sem vetemedett, pedig a király akkor még „csak” wales-i herceg volt!

/Fotók: Instagram, vanityfair.com, mirror.co.uk/