Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

Szabálytalankodnak a gyalogosok a Dayka Gábor utca térségében zajló útépítésnél

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A közlekedési szabályok betartására figyelmezteti a gyalogosokat a Dayka-átkötés kivitelezője

A Dayka Gábor utca térségében megvalósuló forgalomcsillapító beruházáshoz kapcsolódóan útépítési munkákat végeznek a Rácz György és Kálvin János utcák térségében- olvasható a miskolci önkormányzat közleményében.

A lezárt munkaterület balesetveszélyes, és az ott munkát nem végzők számára tiltott terület – erre hívja fel a figyelmet a kivitelező.

Sajnos vannak, akik nem hajlandóak kerülni a biztonságos terelőirányokba, rendszeresen átmásznak a munkaterületet elhatároló elemeken és átjárnak a lezárt részen, ami balesetveszélyes, és akadályozza a hatékony munkavégzést.

A beruházó arra kéri a gyalogosokat, hogy a kihelyezett gyalogostereléseket tiszteletben tartva, ezáltal saját épségüket és a projekt sikeres befejezését egyaránt elősegítve közlekedjenek.

Az önkormányzat közleménye szerint a beruházás várható befejezése 2023. november 30-a. Ezt követően új közlekedési rend lép életbe a területen.