A MESFC férfi NBI-es csapata szombaton 18 órakor az Egyetemi Körcsarnokban fogadja a Dág KSE együttesét.

Ez a mérkőzés az elődöntő párharc negyedik összecsapása lesz és egyértelmű a célja Bagó László csapatának: győzni mindenáron, hogy a döntőbe kerülhessenek.

A harmadik meccsen a nyitásfogadásunk rendben volt, ennek ellenére a támadások szervezésével, befejezésével volt problémánk. Ezen felül a köztes játékban követtünk el buta hibákat, védekezésben pedig a taktikát nem tartottuk be. Ezek így egyben elég nagy luxus egy Dág szintű csapat ellen. Az a csoda, hogy még így is szorosak voltak a szettek. Szombatra rendezzük a sorainkat. Tisztában vagyunk a képességeinkkel, szóval a kellő önbizalommal lépünk a pályára szombat délután. Egy cél lebeg előttünk: saját közönségünk előtt, szurkolóink támogatása mellett lezárni a párharcot – mondta Bagó László, a MEAFC férfi röplabda csapatának vezetőedzője.

Kedden kikaptunk 3:0-ra, nem volt a csapat felkészülve arra, hogy lezárjuk a találkozót, és elkezdjük a felkészülést a döntőre!-értékelte a dági találkozót Árva Milán, a MEAFC játékosa. Tanulunk a hibákból, és azon leszünk szombaton, hogy 110%-ban a saját játékunkra koncentráljunk, és győztesként hagyjuk el a pályát!! Szükségünk lesz a támogatásra, a szurkolóktól, ezért remélem sokan kilátogatnak, és velük együtt kiharcoljuk a döntőbe jutást! Hajrá MEAFC!

A találkozóra minden MEAFC játékost, szülőt és szimpatizánst várnak, hogy együtt harcoljuk ki a
döntőbe kerülést. A belépés ingyenes és a mérkőzést élőben közvetítjük a MEAFC YouTube-csatornáján.
Azonban arra buzdítunk mindenkit, hogy a helyszínen tekintse meg ezt a fontos találkozót.

Hajrá MEAFC-Miskolc!