Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A takaró persze átvitt értelemben értendő. De a várható divat valóban viselhető darabokat hoz magával a hűvösebb napokra. Klasszikus, mégis extrém módon nőies öltözködés lesz a divat.

Fehér ingek

Ez központi darab az idei őszre. Lehet egyszerű vagy csipkés, gallér nélküli vagy éppen óriási gallérral bíró. Minden is menő lesz! Könnyű hozzá kiegészítőket találni és minden stílushoz pompásan használható.

Fekete kabátok

A fekete, hosszú, széles válltömésű kabátok, zakók reneszánszukat élik majd. Viselhetsz hozzá tűsarkú piros, vagy éppen fűzős fekete bakancs lábbelit. Most mindegyik megengedett. Persze a lényeg a stílusos viselet.

Sláger kiegészítő a kendő vagy sál

„Egyenesen akár takarók, plédek, poncsók, minden színben, anyagvastagságban, lógva, vetve, tűzve könnyen teszik őszivé akár a nyári megjelenés darabjait is egy szempillantás alatt”

– érvel mellette a divany.hu. Az abszolút menő divatházak a vállkendőkhöz ajánlanak brossokat, hangsúlyos kitűzőket.

Lazán csavard magad köré a kendőt, a válladnál legyen tűzve. Hódítani fogsz! Kötött, szövet vagy steppelt, kockás vagy csíkos, de egyszínű és akár ballon is lehet, csak szerényen apró ne legyen.

Nem kell eltenned a virágos göncöket

A nyárral együtt, nem fognak elillanni. Sőt! Maradnak ősszel és télen is. Színeikben lehetnek mérsékeltebbek, tompábbak. De a bolondos, vidám hangulatot átmentik a nyárból.

Ünnepet idéző fémes csillogás

Ez már jellemző lehet az őszi hangulatra is. Bátran használd az aranyat és az ezüstöt is. A méret pedig akár extrém nagy is lehet, ha tudod viselni magadon.

Legyél bohókás, vagy visszafogott és szerény. Az idei őszi trend, mindenkinek ad lehetőséget a divatos megjelenésre!
???????(fotó: illusztráció: pixabay)