Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Puerto Ricó-i származású, amerikai énekesnő, Jennifer Lopez (1969) szintén azok közé a sztárok közé tartozik, aki igyekszik több lábbal állni a földön, hisz színésznőként, divattervezőként és producerként is jegyzik a nevét. JLo-t 2011-ben a People magazin szavazatai alapján a világ legszebb nőjének, 2012-ban pedig a Forbes magazin a világ legbefolyásosabb hírességének választotta. 

Ám a mesébe illő sikerek ellenére az ő élete sem mentes a nehézségektől. Az énekesnő magánéletével gyakran a média érdeklődésének középpontjában áll. Ben Affleck-kel való újbóli egymásra találásuk, majd házasságuk Hollywood egyik legjobban követett kapcsolata.

A Live Nation képviselői azonban a napokban váratlan bejelentést tettek, miszerint JLo a 2024-es nyári turnéjának, a This Is Me … -nek minden állomását lemondta, hogy gyermekeivel és családjával több időt tölthessen – nyilatkozták a The Mirrorban. A hírt követően rögtön beindultak a találgatások, hogy talán 4. házassága is veszélybe került, de felmerült az is, hogy szimplán a kedvezőtlen jegyeladások miatt így igyekeznek elkerülni egy nagyobb PR-katasztrófát. A lemondást követően a sztár az On the JLo nevű weboldalon üzent a rajongóinak, akik biztosították arról, hogy kitartanak mellette, megértik tettének okát és szurkolnak neki.

Az ikon nevéhez számos sláger köthető, mint például az Ain't It Funny, a Love Don't Cost a Thing, az On The Floor, az Ain't Your Mama vagy a Can't Get Enough.