A riasztásokból 42 műszaki mentés volt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint elektromos meghibásodás okozott tüzet egy családi házhoz épített melléképületben Hejőszalontán, a Damjanich utcában október 30-án. A lángokat, amelyek a lakóépület helyiségeire és tetőszerkezetére is átterjedtek a tiszaújvárosi és a mezőcsáti hivatásos tűzoltók oltották el. Az egységek két háztartási gázpalackot kihoztak a házból, azokat nem érte hőhatás. Az eset során nem történt sérülés, azonban az ingatlan lakhatatlanná vált. A lakók elhelyezésében rokonok segítettek.

Asztalterítő és műanyag lambéria gyulladt meg egy családi ház konyhájában Encsen, a Bársonyos utcában november 02-án. A lángokat, amelyek főzés közben keletkeztek a lakók próbálták elfojtani. A körülbelül egy négyzetméter kiterjedésű tüzet végül az encsi hivatásos tűzoltók oltották el. Az egységek átvizsgálták és átszellőztették a házat, a lángok nem terjedtek tovább a helyiségből.

Egy lángokban álló asztalosműhely miatt riasztották a tűzoltókat Edelénybe, a Kővágó útra november 05-én. A tűzesethez a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók vonultak két gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval. Az egységek három vízsugárral fékezték meg és oltották el a tüzet, amely a hetvenöt négyzetméteres műhely egészét érintette. A lángok nem terjedtek át a közelben álló lakóházra és sérülés sem történt – olvasható a katasztrófavédelem közleményében.