Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Kultúra

Több mint ötven koncert, vásári forgatag, és kulturális programok várják a fesztiválozókat.

A rendezvény péntek délután fél háromkor kezdődik a Szent István téri színpadon, majd indul a felvonulás.

A kocsonyafesztiválon többek között koncertet ad a Kowalsky meg a Vega, a Wellhello, a P.Mobil, Bereczki Zoltán,, Sub Bass Monster, Manuel, végül vasárnap fellép Szikora Róbert és az R-GO is.

A fesztivál sztárja a svájci lemezlovas, Dj Antoine lesz.

A rendezvény három főhelyszínen zajlik: a Szent István téren, a Villanyrendőrnél és az Erzsébet téren található Miskolc színpadon, emellett lesznek programok a Művészetek Házában (MÜHA), a Miskolci Nemzeti színházban, a Szinva Teraszon és a Miskolci Galériában is.

A koncertek mellett a fesztivál humoristák előadásainak, népi játszóházaknak, cirkuszi produkcióknak és gyermekprogramoknak is helyszínt biztosít.

A Rivaldafényben Miskolc címmel a színházban többek között darabokkal, koncertekkel, színházi díszletek kiállításával is várják a látogatókat, akik a Szinva Teraszon egyebek mellett művésztanyán, jégszobrászati műsoron vagy tűzzsonglőrök előadásán vehetnek részt – olvasható a Kocsonyafesztivál weboldalán.

A Sokszínű Miskolc programelemnek helyt adó MÜHA-ban csapatkvízen vagy békacombevő versenyen is részt vehetnek az érdeklődők.

(Nyitókép: Kocsonyafesztivál Facebook-oldal)