Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Pearl Jam gitárosa, Mike McCready a Guitar World-nek adott interjújában elárulta, hogy már majdnem kész a banda új albuma, amelyen Andrew Watt (Ozzy Osbourne, Eddie Vedder, Rolling Stones, Dua Lipa, Justin Bieber, Post Malone) producerrel dolgoztak.
 

 

"Gyakorlatilag elkészültünk az új lemezzel, csak pár utolsó simítás van hátra, de valószínűleg idén már nem fog megjelenni. Andrew Watt-nak nagyszerű észrevételei voltak és fiatalos lendületet adott nekünk. Ugyanolyan magas fordulatszámon pörög, mint én, emellett imádja a Pearl Jam-et és nem mellesleg ő maga is remek gitáros. Nehezen engedünk be 'kívülállókat', mert az elmúlt 30 évben megszoktunk egy bizonyos munkamódszert. Ennek köszönhetően jól tudjuk, hogy mi működik nálunk és mi nem, ugyanakkor néha szükségünk van rá, hogy valaki kimozdítson minket a komfortzónánkból és új kihívások elé állítson bennünket, Andrew pedig tökéletes választás volt erre a feladatra."