Kezdőlap BORSOD Borsod - Közélet

Újabb kinevezések a Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hatvanöt első tiszt tett fogadalmat a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székházában kedden.

Emellett számos tűzoltó is elismerésben részesült. A főigazgató azokat jutalmazta, akik az elmúlt időszakban különös helytállásról tettek tanúbizonyságot – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

A rendezvényen a legkiválóbb tűzoltókat is jutalmazták hősies helytállásukért. A főigazgató azok munkáját ismerte el, akik szabadnapjukon avatkoztak be egy-egy káresetnél, vagy szolgálatuk teljesítése közben nyújtottak kiemelkedő teljesítményt. 

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója 2023. július 1-jei hatállyal kinevezte tűzoltó főhadnaggyá Sliz Krisztián tűzoltó törzsőrmestert és Szurdán Tibor tűzoltó őrmestert, valamint tűzoltó hadnaggyá Czudar Richárd tűzoltó törzsőrmestert és dr. Lakatos Petrát a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába.